srpski english
POČETAK     O NAMA     PARTNERI     PROJEKTI     TRENUTNA PONUDA     NOVOSTI     KONTAKT

O nama - CPI Group

C P I grupa je snažna investiciona korporacija koja se sastoji od više operativnih zasebnih kompanija sa ciljem investiranja kapitala u Real Estate projekte na tržištu Evrope.

Investiciona filozofija kompanije je da investira u izgradnju i kupovinu nekretnina, čime na duži rok ostvaruje svoje prisustvo na lokalnim tržištima i time osigurava bogatu ponudu za kupce sa različitim preferencijama.

C P I grupa je na Češkom tržištu aktivna od početka devedesetih godina prošlog veka i poznata je po specijalnoj kombinaciji tehničkih veština sa odličnim poznavanjem aktivnosti u lokalnom okruženju, pre svega iz oblasti prava i administracije.

Dobro finansijsko zaleđe i jaka tehnička osnova omogućuju grupi prednost u odnosu na manje konkurentske kompanije na lokalnom tržištu. Zaposleni su osnova uspeha kompanije, njihova stručnost, fleksibilnost i timski rad su podloga za dugoročni rast i razvoj C P I grupe u celini. Stoga je usluga koju C P I grupa nudi uvek profesionalna ali i brza i promisljena u isto vreme.

Širok spektar aktivnosti C P I grupe omogućuju raspodelu poslovnog rizika, a u isto vreme omogućuju investitorima da brzo reaguju na promene koje nastaju na tržištu nekretnina.

ZAPOSLENI

Zaposleni su osnova uspeha kompanije, njihova stručnost, fleksibilnost i timski rad su podloga za dugoročni rast i razvoj C P I grupe u celini. Stoga je usluga koju C P I grupe nudi uvek profesionalna ali i brza i pormisljena u isto vreme.
08.05.2013. - Posetite sajt naseg projekta...

Opširnije
PAUNOV BREG.RS
28.08.2012. - Dobijena je gradjevinska dozvola za Paunov Breg....

Opširnije
Gradjevinska dozvola Paunovog Brega
06.05.2012. - Pruzamo vam eksluzivnu mogucnost da pogledate radnu skicu naseg buduceg projekta...

Opširnije
Paunov Breg
projekti
projekti

CPI Group, Bulevar kralja Aleksandra 171, Beograd, Srbija
Kontakt telefon: 011 / 2416 658, E-mail: info@cpigroup.rs